Fursecuri cu ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 75 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • pasta de ciocolata tip nutella
  • cocos
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si cocos:

Din ingredientele enumerate, faina, zahar, margarina,ou,zahar vanilat se face o coca care se lasa cca 1 ora sa se odihneasca la frigider.

Se intinde aluatul pe masa curata si presarata cu faina,cu sucitorul si se taie formele.

Se aseaza formele pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul incalzit inainte la cca 180 grade scurt cca 10-15 minute pana prind o culoare galbuie.

Se scot se lasa sa se potoleasca se ung cu ciocolata , se stropesc cu cocos si se lipesc.

Se servesc langa ceai sau lapte sau cafea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

rivka 1

13.03.2010, 19:33

imi plac f mult astea ca imi aduc aminte de cand eram mici faceam la sf de sapamana cu mamica-mea si frate-meu...impreuna(cu gem) , si mirosul in casa e la fel.

Miha 1

15.03.2010, 10:22

Ce mumoase sunt!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de 8 martie